Home Alcoi Més de 750 persones assisteixen a les primeres activitats de la XIX...

Més de 750 persones assisteixen a les primeres activitats de la XIX Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV

82
0
SHARE
Una de les conferències de la Setmana de la Ciencia, a carrec de Marisa Salanova.
Una de les conferències de la Setmana de la Ciencia, a carrec de Marisa Salanova.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) continua amb l’organització de la 19a edició de la Setmana de la Ciència amb un èxit rotund, ja que 770 persones estan interessades en els temes tractats i totes les activitats realitzades entre el dilluns 14 i la visita al Cabezo Redondo de Villena del dissabte 19 han cobert les inscripcions.

A partir del dilluns 21 de novembre, encara queden inscripcions lliures per a algunes de les activitats, l’inscripció de les quals els gratuita i es pot realitzar a través de la pàgina web oficial de la setmana de la ciencia. Aquesta setmana vinent tindran lloc diverses converències i monòlegs científics centrats en el camvi climàtic i les seues converències.

A excepció del tast arqueològic i la visita al Cabezo Redondo de Villena, totes las activitats es celebren en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’, en la 4a planta de l’Edifici Carbonell. El calendari complet per revisar les activitats restants de la Setmana de la Ciencia pot ser consultat en aquest enllaç.