Home Destacats Ajuntament de Tibi i veïns de la urbanització Terol apropen postures per...

Ajuntament de Tibi i veïns de la urbanització Terol apropen postures per a retirar restes de poda acumulades durant 6 anys

460
0
SHARE

La urbanització Finca Terol es troba a les afores de la localitat de Tibi, envoltada per un paratge natural d’elevat valor. Les seus condicions des que fou construida la mantenen encara hui en una situació d’al·legalitat que impedeix tant la correcta prestació dels serveis urbans com, inclús, la urbanització dels seus carrers en condicions normals. La proliferació de matèria vegetal, fa que hagen de dur-se a terme amb certa regularitat neteges per a permetre el pas dels vehicles per la zona.

Aquestes restes, segons denuncien els veïns, porten 6 anys acumulades a una zona que els xiquets residents a la urbabització utilitzen com a camp de futbol. Un fet que suposa insalubritat i un elevat risc de plagues o, inclús, d’incendi forestal. L’Associació de Veïns porta tot 2020 i 2021 sense renovar-se degut a la pandèmia, i ha mantingut reunions amb representants municipals per a acabar amb aquesta brutícia. Tot després de diverses denúncies en xarxes socials orientades a aconseguir aquesta neteja.

Segons publica l’Ajuntament en les seues xarxes socials, les dos parts han arribar a un acord mitjançant el qual l’administració local es farà càrrec de la retirada de les restes de poda. Però la maquinària necessària per a carregar els contenidors correrà, previsiblement, a càrrec dels veïns, cosa que no s’ha aprovat en junta. Tant és així que la decisió ha creat un cert malestar entre els residents a Terol, que ja paguen les despeses per la recollida de la brossa tot i no estar en condicions totalment legals.