Home Alcoi Divulgar la importància del reciclatge entre els xiquets centra la programació estival...

Divulgar la importància del reciclatge entre els xiquets centra la programació estival de la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi

340
0
SHARE

Com és habitual en estiu, la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi -ubicada als baixos del Centre Cultiural Mario Silvestre- no tanca, sinó que organitza quantitat d’activitats perquè xiquets i xiquetes gaudisquen ara que no tenen escola. L’equip d’animació de la Biblioteca ha preparat una gran varietat d’activitats per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

El tema escollit és el reciclatge, una de les activitats quotidianes més senzilles i gratificants per als menors, la finalitat de les quals és valorar la importància del reciclatge i la conservació del medi ambient, ensenyar-se a reciclar i cuidar la natura.

Al mes de juliol es realitzaran tallers de manualitats per aprendre a donar una segona vida als materials que habitualment considerem que ja no són útils després del seu primer ús.
A l’agost, l’aprenentatge i la diversió aniran junts per a crear jocs amb materials reciclats.

L’aforament és limitat i cal reserva prèvia imprescindible a la mateixa Biblioteca Tirisiti, al correu biblioteca@alcoi.org o al telèfon 965 53 71 43 a les vesprades.