Home Castalla Ajuntament, Guàrdia Civil i Policia Local de Castalla culminen el pla de...

Ajuntament, Guàrdia Civil i Policia Local de Castalla culminen el pla de seguretat de la Fira de Sant Isidre

86
0
SHARE
Imatge de la reunió del pla de seguretat de la Fira de Sant Isidre

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, les regidores delegades per a la Fira de Sant Isidre, Gema Sánchez i Maite Gimeno, els màxims responsables de la Guàrdia Civil castelluda, el sergent 1r i Comandant de Lloc, José Carlos Bayón Pérez, el cap 1r Francisco José Moreno, i l’intendent de la Policia Local, Juan Carlos Mota, han mantingut la darrera reunió prevista per ultimar el pla de seguretat d’aquesta edició de la Fira de Sant Isidre 2022, que tindrà lloc del divendres 13 al diumenge 15 de maig.

En la jornada de treball intensa han quedat definides totes les qüestions relatives a l’ordenació del trànsit, controls d’accés i zones d’aparcament dissuasori, també les destinades a persones amb mobilitat reduïda, així com les vies d’evacuació i d’emergència, en cas de necessitat. En el mateix sentit, el màxim responsable policial del municipi ha exposat les vies alternatives de gestió del trànsit per als conductors que han de travessar la ciutat; d’aquesta manera, Juan Carlos Mota s’ha mostrat convençut que “tot està perfectament preparat perquè la Fira sigui un èxit atès que tant l’Ajuntament com la Policia Local i la Guàrdia Civil hem treballat de manera conjunta i eficaç els darrers mesos per realitzar una previsió real de necessitats, que ens permetrà gaudir d´aquest esdeveniment tant als veïns com a les persones que vulguen vindre a Castalla a partir de divendres”.

Per la seua banda, els responsables de la Benemèrita han adonat del desplegament d’efectius que tenen previst desenvolupar aquests dies de fira en què s’espera que milers de persones es moguen pels accessos a Castalla així com per tot l’entorn urbà. De fet, els agents vigilaran les entrades a la ciutat tant des de l’autovia com des de les vies secundàries que vénen d’altres municipis dels voltants com Onil, Ibi o Biar. A més dels controls d’accessos, el comandant de lloc ha informat que “al llarg de tot el cap de setmana comptarem amb reforços de diferents unitats del Cos per garantir el bon desenvolupament de les activitats programades i la seguretat dels veïns i visitants a Castalla”.

L’alcalde castellut, després de conèixer els detalls del document oficial que han desenvolupat de manera coordinada els representants policials i de la Benemèrita, juntament amb els representants de l’equip de govern, ha elogiat “el rigorós treball realitzat per tots els responsables uniformats amb l’equip de govern amb l’objectiu comú que el retorn de la Fira siga un èxit per als milers de persones que, esperem que d’una manera o altra, volen participar i gaudir d’aquesta trobada després de diversos anys suspès per la pandèmia”. Antonio Bernabeu ha convidat els veïns de la comarca i la província d’Alacant a visitar Castalla “per gaudir de la història, la gastronomia, l’art, la música i el patrimoni en un cap de setmana que esperem que sigui inoblidable per a tothom i l’inici. una nova forma d’entendre i organitzar la nostra fira més estimada”.