Home Destacats Cocentaina ofereix tallers de defensa personal per a dones en el marc...

Cocentaina ofereix tallers de defensa personal per a dones en el marc del Pacte Estatal contra la Violència de Gènere

583
0
SHARE
Cartell que anuncia la recuperació dels tallers de defensa personal per a dones a Cocentaina.

La Regidoria de Benestar Social de Cocentaina recupera els exitosos cursos de defensa personal per a dones. En esta ocasió són tres els grups que s’han disposat per tal de facilitar aquesta formació a totes les dones interessades. No hi ha edat mínima i màxima per participar i l’únic requisit per gaudir del taller és apuntar-se.

Cada grup tindrà tres dies de classe amb una duració de tres hores cadascuna d’elles. Uunes es faran al Teular, mentre que l’últim grup acudirà al poliesportiu municipal. Entre els objectius del curs es troben la millora de la confiança i la seguretat de les participants; augmentar l’autoestima i l’assertivitat; i aprendre mesures d’autoprotecció per a actuar en casos de violència i agressió.

Iniciativa d’èxit

Mireia Estepa, regidora de l’àrea, espera que enguany els cursos tinguen tan bona acollida com en les anteriors edicions. “Són una iniciativa que naix del departament amb la inestimable col·laboració del professorat i sota el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, una ferramenta del Govern d’Espanya fonamental per continuar treballant per l’eradicació completa del masclisme i la seua violència” ha subratllat.