Home Alcoi Ajuntament i establiments esportius privats apropen postures per a fixar possibles ajudes...

Ajuntament i establiments esportius privats apropen postures per a fixar possibles ajudes a Alcoi

585
0
SHARE

Reunió del govern municipal alcoià amb representants de diferents centres esportius de la ciutat per a tractar la situació del sector especialment afectat per la pandèmia i traçar un pla d’ajudes conjunt.

Durant el matí del dijous, diferents directors, gerents i responsables d’alguns dels centres esportius de la ciutat que es troben en vies de constituir una Associació d’Instal·lacions Esportives Privades d’Alcoi, s’han reunit amb l’alcalde Toni Francés i els regidors Miguel Juan Reig i Alberto Belda amb l’objectiu d’intercanviar impressions sobre la difícil situació per la qual travessa un sector especialment afectat per la pandèmia i que els ha obligat a tancar les seues instal·lacions.

Després de la reunió en la qual es van abordar diferents assumptes, es va acordar entre altres mesures més, consensuar un pla de suport i promoció conjunta entre tots els agents implicats perquè, a partir de l’instant en què puguen en aquests centres reprendre’s l’activitat, ho facen en les millors condicions possibles.

Tots els assistents han conclòs en la necessitat de fer veure als clients i als ciutadans en general que la pràctica esportiva en aquests centres, a més de necessària per a un millor estat de salut, es realitzarà amb total seguretat enfront de l’amenaça de la Covid19. En aquest sentit es va acordar confeccionar una campanya de publicitat i informació en la qual ja s’està treballant per part de l’Ajuntament i dels diferents gimnasos i centres esportius.