Home Alcoià Ajuntaments i forces de seguretat criden a no acudir al camp durant...

Ajuntaments i forces de seguretat criden a no acudir al camp durant la Setmana Santa

0
SHARE

L’arribada de la Setmana Santa suposa habitualment l’arribada també de dies de vacances. Cada any, la tradició a bona part de les localitats de l’interior alacantí -a banda de les tradicionals processons- és gaudir del camp amb familiars i amics. Però les circumstàncies especials de la pandèmia de coronavirus activa a tot el món farà que aquestes vacances siguen diferents.

La declaració de l’Estat d’Alarma suposa que cap persona pot eixir sense motiu justificat de la seua llar. Un fet que impedeix que es puguen celebrar menjars en les cases de camp, ni tampoc trobades amb família i amics. La prioritat ara és confinar a la població per a mantenir el virus a ratlla, cosa que està passant a tenor de les dades de contagi. Per això, les forces de seguretat faran una vigilància especial als camins rurals de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Des de diferents ajuntaments ja han llançat l’avís a les seues respectives poblacions. Si van al camp a celebrar la Setmana Santa i són localitzats, seran sancionats. Es tracta dels dictats de la campanya llançada des de la Direcció General de Tràfic (DGT) per a mantenir el confinament durant aquestes dates festives. És una condició per a poder retallar terminis en quant a la recuperació de la normalitat després de derrotar al Covid19.