Home Alcoi Al voltant de 1200 tràmits electrónics s’han presentat a l’Ajuntament d’Alcoi

Al voltant de 1200 tràmits electrónics s’han presentat a l’Ajuntament d’Alcoi

839
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha registrat la presentació d’uns 1200 tràmits i gestions via online, ademés de 120 pagaments registrats a la mateixa plataforma aproximadament. Aquestes tramitacions electrònics tenen un principal objectiu, afavorir i reduir els temps d’espera i tramitació dels ciutadans amb l’administració.

La seguretat d’aquest sistema és un factor realment important ja que, tota la informació de caràcter personal viatja xifrada, els Certificats Digitals garanteixen la identitat de totes dues parts. Les dades personals que s’envien per Internet estan xifrats i, una vegada que són guardats en els sistemes de l’Ajuntament s’utilitzen els mitjans necessaris per a protegir-los, en compliment de la Llei orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de la seua normativa de desenvolupament.

A la seu electrònica es pot accedir  i realitzar tràmits durant 24 hores els 365 dies de l’any. És important assenyalar que per a tràmits en els quals es tinguen en compte terminis, els realitzats en dies inhàbils s’entendran efectuats el primer dia hàbil següent.