Home Alcoi Alcoi activa el servei d’atenció a la sexualitat per a joves, tercera...

Alcoi activa el servei d’atenció a la sexualitat per a joves, tercera proposta més votada als Pressupostos Participatius de 2022

0
SHARE

L’índex d’aplicació dels Pressupostos Participatius a la ciutat d’Alcoi en aquest 2022 és del 100%, segons defén l’Ajuntament d’Alcoi. Un nivell al que s’ha arribat després de la posada en marxa de la tercera proposta més votada per part dels veïns de la capital alcoiana en l’edició d’enguany. Es tracta d’un servei d’atenció a la sexualitat orientat als més joves, que va obtindre 378 vots als Pressupostos Participatius.

Aquest servei consisteix en facilitar tant a individus com a parelles o gruips reduïts de joves informació i suport en matèria sexual. Rep el nom d’Infosex i estarà disponible amb cita prèvia per a tots els joves de la ciutat, tal i com ja ocorre amb el Servei d’Atenció Psicológica (APSI) per als joves alcoians.

La posada en marxa d’aquest servei fa augmentar fins al 80% l’aplicació de les propostes elegides per la ciutadania en el marca dels Pressupostos Participatius des de la seua implantació al 2014.