Home Alcoi Alcoi acull la presentació de la sèrie Desenterrats, rodada íntegrament a la...

Alcoi acull la presentació de la sèrie Desenterrats, rodada íntegrament a la muntanya alacantina

0
SHARE

Des de fa uns anys que la ciutat d’Alcoi compta amb un recurs amb el qual activar un dels sectors culturals presents a la localitat: el cinema. Al mateix temps, aquest recurs pot convertir-se en atractiu turístic per a la població. Cosa facilitada per l’especial localització de la capital de l’Alcoià entre les valls de la Mariola, que la fa susceptible de convertir-se en plató cinematogràfic. És el que està intentant-se des de la Film Office, lligada a la Regidoria de Turisme i que porta ja diverses produccions atretes fins a la ciutat dels ponts.

La darrera d’elles és ‘Desenterrats’, un thriller de ciència ficció produït per la televisió pública valenciana. La sèrie no només ha sigut gravada íntegrament en escenaris de la comarca de l’Alcoià, entre els que s’inclouen el Parc Natural de la Font Roja, el Cementeri Sant Antoni Abad d’Alcoi, el Pont de les 7 Llunes,el Refugi de Cervantes d’Alcoi o el Molí de l’Ombria de Banyeres. A més, també compta amb presència d’actors alcoians com Pep Sellés, Juli Cantó, Joan Gadea, Nazaret Aracil o alguns joves alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

Contingut de la sèrie

La sèrie es podrà veure a àPunt cada dijous en horari de màxima audiència nocturna i promet deixar als espectadors tremolant. La història es centra en un doctor que perd a la seua família i es refugia en un sanatori de persones que han perdut la memòria. Allí du a terme investigacions fins que una de les pacients recupera part d’eixa memòria. Un fet que dona un gir a tota la trama en to de misteri durant els 10 capítols que la composen.

‘Desenterrats’ és la primera sèrie de la seua tipologia que produeix àPunt i suposa un exemple de la dinamització del sector audiovisual valencià. No es descarta que tinga continuïtat amb més temporades.