Home Cocentaina Cocentaina habilita un total de 1.200 places d’aparcament per als visitants que...

Cocentaina habilita un total de 1.200 places d’aparcament per als visitants que vinguen els dies de la Fira de Tots Sants

545
0
SHARE
Parking de Cocentaina proper al Centre Educatiu Sant Francís Asis.
Parking de Cocentaina proper al Centre Educatiu Sant Francís Asis.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022 posa a disposició dels visitants la possibilitat de reservar aparcaments en quatre zones pròximes a l’esdeveniment. La web oficial permetrà traure un tiquet per jornada i matrícula amb un preu de 5 euros cadascun, per a estacionar durant una jornada completa de 09:00 a 23:59, sempre que no s’isca del pàrquing. La pàgina web oficial recull tota la informació i detalla pas a pas com realitzar la reserva amb èxit.

Les quatre zones habilitades oferiran en total més de 1.200 places i son en la part Nord, pàrquing de la pujada de Sant Cristòfor; en la zona Este, el pàrquing de Riera-Beniassent i el de l’Orxa 4.4 i en la zona Sud, el del Poliesportiu. A més d’aquestes quatre zones d’aparcament amb reserva prèvia, es sumen altres nou, ja habituals i senyalitzades, per a estacionar de manera lliure i sense cost, sempre que hi haja places disponibles. Igual que en anteriors edicions, hi haurà autobusos des d’aquests punts per a facilitar l’arribada a la zona de la Fira.

Enguany, seguint les indicacions de l’estudi d’accessibilitat que s’ha fet de la Fira de Tots Sants, s’han incorporat en aquells aparcaments que reuneixen les condicions òptimes, places per a persones amb mobilitat reduïda (PMR), complint amb la normativa d’una plaça per cada 40 i nova senyalització de pàrquings que detalla tota la informació de cada zona, entre elles condicions del terreny, si hi ha places PMR, capacitat i distància a la Fira.