Home Alcoi Alcoi acull un fam trip sobre el cicloturisme

Alcoi acull un fam trip sobre el cicloturisme

161
0
SHARE

El passat 19 d’octubre Alcoi va acollir un fam trip enfocat al segment del cicloturisme. Aquest tipus d’accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de l’Àrea de Turisme són fonamentals per a posicionar el destí als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat relacionades amb la mobilitat sostenible i un segment de mercat cada vegada més demandat que és el cicloturístic.

Les agències participants van ser VÓS Travel https://www.vostravel.be/, Saveurs du Voyage https://www.saveursduvoyage.com/fr/ i Travel Experts https://travel-experts.be/

L’acció promocional ha sigut organitzada en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de les seues respectives oficines espanyoles de turisme.

Els agents han pogut realitzar la via verda d’Alcoi i han visitat el Bike Park de l’allotjament rural de la Casa la Safranera. S’allotgen a l’hotel Sercotel (hotel Bikefriendly) i han gaudit d’una visita guiada pels principals punts d’interés de la ciutat per a finalitzar degustant la gastronomia típica d’Alcoi en el restaurant Hostal Savoy (establiment Bikefriendly).