Home Alcoi L’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària convoca les borses de personal cuidador, cuina...

L’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària convoca les borses de personal cuidador, cuina i infermeria per al nou CEEM d’Alcoi

228
0
SHARE

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha convocat la borsa d’ocupació temporal de les categories de personal cuidador, infermeria i cuina per al nou centre específic de persones amb malaltia mental crònica Mossen Cirilo d’Alcoi.

L’IVASS està realitzant el condicionament de les instal·lacions d’aquest nou recurs, que s’emmarca al Pla Convivint d’Infraestructures Socials de la Generalitat, i que comptarà amb un equip multidisciplinari format per 71 professionals.

El nou CEEM disposarà d’un total de 40 places, organitzades en unitats de convivència, en què s’atendran persones amb malaltia mental crònica i també persones amb diversitat funcional amb trastorn conductual greu.

La directora general de l’IVASS, Noelia Martí, ha subratllat que “aquest nou recurs respon al nou model d’atenció residencial, centrat en la persona, que impulsa la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives”, i ha explicat que “per a la posada en marxa ja s’ha constituït l’equip directiu del centre i s’ha previst una incorporació esglaonada dels 40 residents per facilitar-ne l’adaptació”.

Noelia Martí ha incidit que “el CEEM estarà estructurat en unitats de convivència on s’atendran persones que necessiten aquest tipus de recursos en una etapa determinada de la seua vida fins que es troben en condicions adequades per tornar a la seua comunitat”.

Ocupació a la zona

Així mateix, ha destacat la creació de la nova borsa de treball específica per proveir de professionals aquest nou servei, i ha recordat que les persones interessades a inscriure’s poden presentar les sol·licituds des d’ahir i fins al proper 29 d’octubre al portal consultar aquí.

L’obertura de la nova borsa a Alcoi suposarà un revulsiu per a l’ocupació a la zona davant de la contractació de veïnes i veïns del municipi i de localitats pròximes.

Per a més informació, es poden consultar les bases de la convocatòria publicada al DOGV del 22/10/2021.