Home Alcoià Alcoi aposta per la qualitat turística renovant 26 distinctius Sicted

Alcoi aposta per la qualitat turística renovant 26 distinctius Sicted

1074
0
SHARE

En 2018 han sigut 26 les empreses que han renovat la seua distinció en el Sicted en el comité de desembre; 2 del Cicle I, 4 del Cicle II, 3 del Cicle III, 5 del Cicle IV, 6 del Cicle de Seguiment i 6 Cicle de Renovació. Cal recordar que l’any 2013 l’Ajuntament d’Alcoi va signar la seua adhesió al SICTED (Sistema integral de Qualitat Turística espanyola en destinacions) sent ens gestor de les 38 empreses que actualment formen part d’ell.

Sicted és un sistema de qualitat integral en destinació que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat, des dels hotels als museus, passant pels taxis i els restaurants, per a garantir els màxims nivells de qualitat en totes les etapes del viatge. L’oficina de Turisme d’Alcoi és part activa del sistema des del mateix any, havent obtingut la distinció per sisé any consecutiu.

Alcoi, disposa de 38 empreses adherides al sistema Sicted, de les quals 33 estan distingides per la xarxa. Actualment la ciutat es troba al cicle 6 d’aquest sistema, un sistema en el qual porta treballant des de 2013.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que “l’objectiu de l’Ajuntament és clar: servir d’exemple dinamitzador perquè cada vegada siguen més les empreses que s’adherisquen a aquest sistema i així es puga oferir els millors estàndards de qualitat turística als nostres visitants”. Zamorano assenyala els grups de millora com un dels aspectes més interessants del SICTED. En aquest sentit, cal recordar que Alcoi va ser mereixedora del guardó ‘Adaptació de la destinació a les noves tecnologies’ dins de la categoria de ‘Millor projecte de millora en destinació SICTED 2016’.