Home Alcoi Alcoi aprofita el tancament dels centres de majors per la pandèmia per...

Alcoi aprofita el tancament dels centres de majors per la pandèmia per a executar treballs de millora en ells

469
0
SHARE

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Alcoi està treballant per a millorar els centres de majors de la ciutat. Per aquest motiu i aprofitant que els centres de majors resten tancats a causa de les mesures preventives adoptades per les autoritats sanitàries per la Covid19, va promoure a través dels departaments municipals corresponents la valoració de les instal·lacions municipals on se situen els centres de majors. L’objectiu era planificar actuacions de millora, adequació i manteniment d’aquestes instal·lacions.

Després d’aquesta primera fase d’anàlisi- duta a terme des de poc després de la declaració de l’Estat d’Alarma el 14 de març del passat any- ja s’ha començat a actuar en el centre de majors d’Oliver i pròximament s’iniciaran actuacions en el centre de majors de Batoi. De manera progressiva es té previst actuar en tots els centres: Plaça, Zona Nord i Zona Alta.

D’altra banda, és important assenyalar que s’estan programant les tasques de manteniment que es consideren necessàries per a preveure que els centres es troben en bones condicions, una vegada l’evolució de la pandèmia permeta novament la seua reobertura i la recuperació d’activitat presencial de les persones majors en aquests.

“Des de la Regidoria de Gent Gran portem quasi un any treballant per a millorar aquests centres. Primer es va dur a terme una anàlisi de la situació i ara ja estem actuant per a adequar-los. Sabem que aquests centres són molt importants perquè serveixen perquè aquestes persones puguen socialitzar-se amb altres de la seua edat i duguen a terme moltes activitats, per això estem aprofitant aquest tancament per a millorar-los”, ha explicat la Regidora de Gent Gran, Carol Ortiz.