Home Destacats Alcoi aprova la reparació del paviment al carrer Sant Nicolau i la...

Alcoi aprova la reparació del paviment al carrer Sant Nicolau i la plaça d’Espanya per quasi 40.000 euros

126
0
SHARE
Llambordes de la calçada de la plaça d'Espanya d'Alcoi.
Llambordes de la calçada de la plaça d'Espanya d'Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’adjudicació de la reparació del paviment de llambordes de basalt al carrer Sant Nicolau i la plaça d’Espanya per 39.822,31 euros a Construcciones y Excavaciones Miguel Martinez S.L. L’actual estat de l’empedrat d’un espai urbà d’alta utilització fa necessària la seua reparació perquè estiga en condicions de circulació tant de vehicles com de vianants.

Les obres començaran el 14 de novembre i s’estima una duració total del tres setmanes degut a que s’ha d’anar deixant solidificar uns dies. Per tal de no tallar el servei de autobús urbà primer es repararà un carril i després l’altre. Quan vagen a iniciar-se les obres s’indicarà en concret els possibles talls de trànsit o canvis que vagen a produir-se.

“Durem a terme una actuació molt demandada, que a causa dels nombrosos actes que de la nostra ciutat que discorren per aquest carrer hem hagut d’adaptar el calendari de l’actuació per a poder realitzar totes les activitats i també evitar el tall de l’autobús urbà”, ha explicat el vicealcalde, Jordi Martínez.