Inici Alcoi Alcoi beca a dos estudiants de Medicina i Música amb 2.250 euros...

Alcoi beca a dos estudiants de Medicina i Música amb 2.250 euros per a especialitzar-se

217
0
COMPARTIR

Cada any, l’Ajuntament d’Alcoi dota diferents ajudes per a contribuir al desenvolupament d’accions o actuacions, però també de persones. Amb aquesta finalitat es van crear les beques Antonio Pérez Verdú de música i Ana i Camilo Gisbert Pascual de medicina. Dotades amb un total de 5.500 euros, la seua finalitat és contribuir als estudiants que les reben a perfeccionar la seua formació, moltes vegades cara i complicada degut als camps formatius de que es tracta.

Totes dos beques pertanyen a curs 2018/2019 i van dirigides a estudiants bé nascuts a Alcoi o bé residents a la ciutat. També poden beneficiar-se d’elles aquells membres d’ens musicals de la ciutat. Totes s’entreguen per concurrència competitiva en funció dels resultats acadèmics que registren els demandants. Altres factors, com l’estat econòmic de la família o el nivell d’estudis que es pretenen cursar també influeixen en la decisió.

Enguany, la beca musical ha sigut per Víctor Pastor. Va començar a formar-se al Conservatori Joan Cantó d’Alcoi per a passar al d’Alacant aj en nivell superior. Posteriorment s’ha dedicat a la música de cambra barroca a la ciutat polaca de Varsòvia. En quant a la de medicina, la seleccionada ha sigut Sara Peidro, que cursa sisè de l’especialitat a la Universitat de València. Emplearà els 2.250 euros de l’ajuda en especialitzar-se en cirurgia general.