Inici Destacats Continuen els treballs d’ampliació i accessibilitat al recinte 2 del Cementeri Municipal...

Continuen els treballs d’ampliació i accessibilitat al recinte 2 del Cementeri Municipal d’Ibi

286
0
COMPARTIR

Durant la primera meitat d’enguany, l’Ajuntament d’Ibi ha rebut fons dins del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació d’Alacant. Les dotacions que aporta aquest pla es dirigeixen a complementar els treballs que els respectius ajuntaments demanden per al correcte ús i conservació dels diferents indrets i equipaments de la localitat. En el cas d’Ibi, les ajudes dins d’aquest pla han anat dirigides a l’ampliacio de recinte 2 del Cementeri Municipal.

Aquest és, precisament, una de les zones més antigues del camp sant iberut, pel que el seu estat requeria d’inversions. Entre elles, per a ampliar la quantitat de nínxols a un cementeri que estava arribant a límit de la seua capacitat. Així, des del mes de maig estan duent-se a terme obres per a construir 480 nínxols, que s’espera que estiguen finalitzats al llarg del primer trimestre de 2020.

Els treballs d’amplicació del recinte 2 del cementeri d’Ibi també inclouen altres actuacions. A banda dels nínxols de 4 altures sobre una superfície de vora 1.100 m2, també va a pavimentar-se amb adoquins de formigó tot el recinte. A més, s’afegirà una segon porta i es canviarà l’actual per a millorar l’accessibilitat d’aquesta zona del camp sant iberut.