Home Alcoi Alcoi celebra aquest dissabte 21 la Troballa de la Verge dels Lliris...

Alcoi celebra aquest dissabte 21 la Troballa de la Verge dels Lliris al paratge de la Font Roja però amb limitacions

0
SHARE

Es realitzarà el Rés de la Sabatina i l’Eucaristia. No tindrà lloc el sopar de cabasset ni la processó.

Com és habitual el 21 d’agost se celebren els actes per a commemorar -segons indica la tradició- la troballa del que es va considerar el 21 d’agost de 1653 com la imatge de la Mare de Déu en els bulbs d’unes flors blanques a la Font Roja. La Font Roja acollirà el rés de la sabatina a les 19.30 hores i seguidament -a les 20 hores- l’eucaristia que serà presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls.

La tradicional processó que es realitzava en finalitzar la missa ja no estava prevista per a enguany com a mesura de prevenció de la Covid19. A més, d’acord amb l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris, es va decidir suspendre el sopar de cabasset que anava a tindre lloc després de l’eucaristia.

Per a accedir al parc natural i celebrar l’esdeveniment hi haurà servei d’autobús des de la plaça d’Espanya amb eixides a les 17.15, 17.45 i 18.15 hores. Els viatges de tornada seran a les 21.15, 21.45 i 22.15 hores.

“Un any més tornem a celebrar els actes per la Verge dels Lliris. Hem extremat les precaucions i seguit totes les recomanacions i normativa de la Conselleria de Sanitat per a poder portar avant aquests actes. Segur que gràcies a la vacunació, l’any que ve puguem tindre una celebració completa”, ha destacat la Regidora de Festes, Carol Ortiz.