Home Alcoi Alcoi celebra el dia del turisme executant diverses activitats per a fomentar...

Alcoi celebra el dia del turisme executant diverses activitats per a fomentar el turisme de proximitat

0
SHARE
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme d'Alcoi.
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme d'Alcoi.

La ciutat d’Alcoi celebra hui, 27 de setembre, el Dia Mundial del Turisme per gaudir amb la família del turisme de proximitat. Baix el lema ‘Repensant el turisme’ la regidoria de Turisme ha organitzat diverses activitats per al proper cap de setmana que inclou jornades de portes obertes i visites turístiques a diversos atractius municipals.

Segons l’ajuntament de la ciutat, les dades de turisme en 2021 a la ciutat d’Alcoi són molt pròximes a les del 2019, any que Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, qualifica de “un any espectacular” i que a una mesa local de turisme “un hotel local va assegurar que aquest estiu ha sigut fabulós, sent l’estiu una època fluixa per a Alcoi”.

Durant tot el dia es podrà fer una visita guiada al Campanar de Santa María organitzada per la Colla de Campaners d’Alcoi que tindrà set passes. L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer els campanars de la ciutat i la seua història, mitjançant estudis històrics de com sonaven les campanades i perquè ho feien, a banda de gaudir de les vistes que aquest atorga. També s’han organitzat diverses rutes de misteri basades a seguir la pista darrere de Jack l’esbudellador al Tourist Info d’Alcoi.

A més, s’han organitzat diferents activitats i jornades de portes obertes en tots els Museus de la ciutat durant el cap de setmana, incloent-hi el Museu Municipal, el Museu Arqueoògic, el museu de bombers i el refugi antiaeri de Cervantes. Els horaris i detalls d’aquestes jornades poder ser consultades a la pàgina web de l’ajuntament o dels respectius museus.