Home Alcoi Alcoi celebra el seu carnestoltes amb èxit de participació

Alcoi celebra el seu carnestoltes amb èxit de participació

607
0
SHARE

Una setmana després que la resta de municipis de les nostres comarques hagen celebrat la festivitat del Carnestoltes aquest passat dissabte ha estat el torn per a Alcoi.

Vora 1.800 persones han participat en aquest esdeveniment que barreja originalitat, música i també ball, ja que han estat més de 10 els centres de dansa els qui també han format part d’aquesta desfilada junts als grups de batukades.

El jurat ha estat composat per dos membres del CLIA, per un company de COPE ALCOY, Gabriel Pascual i per la nostra companya de tvA, Ajo Valls. Una vegada acabada la desfilada ha sigut el moment per fer l’entrega dels premis a l’escenari ubicat a la Plaça de Dins.

El primer premi de la secció d’adults ha estat per al ballet de Danzas Al-azraq per la posada en escena. El segon premi se l’ha emportat un grup de persones que anaven disfresades d’uns objectes que tots tenim a casa… I el tercer guardó ha estat per al Centre de Majors, que han animat moltíssim el recorregut.

En la sección de premis infantils els tres premis han estat valorats en 50 euros. En tercera possició ha quedat el grup dedicat a la seguretat vial, en segona la disfressa del famós joc “la Fallera Calavera” i el primer premi ha estat per al xiquet disfressat de carrusel.

Molta energía i ganes de fer gaudir al públic és pel que han destacat els carnestoltes Alcoi 2023.