Home Alcoià Rafa Serralta és presentat de nou com a candidat a l’alcaldia d’Ibi...

Rafa Serralta és presentat de nou com a candidat a l’alcaldia d’Ibi pel Partit Popular

178
0
SHARE
Imatge de la presentació de Rafa Serralta com a candidat a l'alcaldía d'Ibi 2023
Imatge de la presentació de Rafa Serralta com a candidat a l'alcaldía d'Ibi 2023

El divendres a la vesprada va tindre lloc al Centre Cultural d’Ibi Salvador Miró la presentació de Rafael Serralta, actual alcalde d’Ibi, com a candidat per tercera vegada a l’alcaldia d’Ibi pel Partit Popular. Una cita que el president del PP provincial i alcalde de Benidorm, Toni Pérez, no es va voler perdre.

Com anunciava Serralta dies abans per xarxes socials, per a ell es tracta d’una nova etapa il·lusionant, de projectes de futur i on espera tindre l’oportunitat de seguir mostrant la seua estima cap al poble i els seus ciutadans.

L’actual primer edil, al seu discurs de presentació, va assenyalar la importància dels valors ètics i principis profunds, perquè en la seua absència només ens queden persones buides. D’aquesta manera, amb l’ètica com a valor fonamental, va fer pública la seua candidatura a renovar l’alcaldia d’Ibi pel Partit Popular “Desenvolupant per a això un projecte sòlid i sense fissures, amb un programa electoral coherent, ple de propostes pràctiques que es convertisquen en realitats, elaborat juntament amb els ciutadans que són els que amb les seues demandes i necessitats defineixen el full de ruta que hem de seguir.”

Per la seua part, Toni Pérez, va aprofitar l’ocasió per a felicitar el candidat per les gestions realitzades al capdavant de l’Ajuntament i de la Regidoria d’Indústria i Ocupació, destacant la importància nacional i internacional de la indústria iberuda, i lloant el paper de Rafa Serralta en la consolidació d’un teixit empresarial que serveix d’exemple per a multitud de municipis.

En l’acte, celebrat el Centre Cultural Salvador Miró, es van donar cita representants comarcals del Partit Popular, entre ells candidats de Castalla, Onil, Alcoi, Cocentaina, Muro, la Vila Joiosa, així com
dirigents provincials.

Cal recordar que a hores d’ara el Partit Popular amb Rafa al capdavant governa actualment el municipi jogueter amb majoria absoluta.

Vídeo complet de l’acte