Home Alcoi Alcoi celebrarà el proper dilluns 10 de octubre el Dia Mundial de...

Alcoi celebrarà el proper dilluns 10 de octubre el Dia Mundial de la Salut Mental

434
0
SHARE
Cartell promocional del dia munidal salut mental.
Cartell promocional del dia munidal salut mental.

El SASEM d’Alcoi ha organitzat un matí de trobada entre recursos socials i sanitaris de la ciutat, persones amb problemes de salut mental i població en general per a visibilitzar, sensibilitzar i compartir les nostres ganes de continuar unint forces. Una activitat en commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, 10 d’octubre, com a compromís global per a crear consciència sobre els problemes d’aquesta.

El programa té com a objectiu general prevenir la cronificació dels problemes de salut mental i procurar la permanència de la persona en el seu entorn familiar i comunitari, evitant la institucionalització. La jornada constarà d’una masterclass de zumba i un desdejuni per a tot el que vulga unir-se.

En aquesta jornada participaran el Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS), i els Habitatges Tutelats de Creu Roja, el Centre Específic per a persones amb Malaltia Mental (CEMM), Mossèn Cirilo, l’associació Realment, associació per a l’apoderament de persones amb problemes de salut mental, la Unitat de Salut Mental d’Adults del departament de salut d’Alcoi i el C.I.P. F.P. Batoi.