Home Alcoià Més de 120 educands de l’Alcoià i El Comtat participen en una...

Més de 120 educands de l’Alcoià i El Comtat participen en una trobada musical a Penàguila

113
0
SHARE
Trobada d'escoles de música a L'Orxa en 2019.
Trobada d'escoles de música a L'Orxa en 2019.

Més de 120 educands participaran aquest dissabte 8 d’octubre a la X Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i El Comtat. Alumnes de les bandes de la comarca assistiran a tallers de tècnica musical així com a activitats i visites guiades en una jornada creada per a conviure amb altres companys educands.

La jornada s’iniciarà a les 9:30 hores amb la benvinguda als alumnes a la trobada que servirà per a seguir aprenent d’este art i conviure amb altres companys. Tot seguit, s’impartiran classes d’instrumental i després es realitzaran jocs, activitats i visites guiades en aquest poble de l’Alcoià, a més a la creació d’un mural al pati de les antigues escoles amb el cartell de la trobada.

Aquest any, la desfilada començarà a les 18 hores des de la plaça l’Església a la plaça de l’Arbre continuant pel carrer Verge del Patrocini fins a arribar al pati de les antigues escoles, on els estudiants d’iniciació seran protagonistes de la primera de les dues audicions públiques programades.

A les 18:15, els educands del nivell inicial interpretaran una obra a l’escenari. La resta dels participants, dels graus elemental i professional, actuaran en un acte conjunt on s’interpretaran tres obres triades per a l’ocasió. Sonarà música de pel·lícules abans de l’acte de clausura que tancarà la X Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i El Comtat.

L’organització, integrada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV l’Alcoià-Comtat), la Societat Musical Cultural de Penàguila, l’Ajuntament de Penàguila i la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, convida als veïns de la comarca a assistir a la desfilada i al concert de la vesprada.