Home Alcoi Alcoi comptarà amb un punt mòbil del Labora entre el 3 i...

Alcoi comptarà amb un punt mòbil del Labora entre el 3 i el 5 de maig

519
0
SHARE

Alcoi acollirà els propers dies 3, 4 i 5 de maig un punt mòbil de l’Espai Labora, amb el qual el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana vol arribar a la major part de la ciutadania i donar més visibilitat a els serveis d’informació i divulgació sobre l’orientació a l’ocupació.

En l’actualitat, hi ha dos autobusos especialment adaptats amb què s’estan recorrent diferents localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i diferents campus universitaris. A Alcoi, el punt mòbil estarà ubicat els dies 3, 4 i 5 de maig entre els números 16 i 20 de l’Avinguda del País Valencià, en horari de 9 del matí a vuit de la vesprada.

En aquest punt mòbil es prestarà atenció gratuïta i personalitzada a qualsevol persona demandant de feina que es mostre interessada, independentment de si està o no inscrita als Espais Labora. El Regidor d’Ocupació alcoià, Alberto Belda, ha recordat que aquest servei, fruit del conveni que va signar l’Ajuntament d’Alcoi amb el Servei Valencià d’Ocupació i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, “és una molt bona oportunitat per rebre orientació i aclarir dubtes relacionats amb la inserció laboral”.

Fòrum Ocupació al Campus de la UPV

Belda assenyala a més que la instal·lació d’aquest bus mòbil de Labora coincidirà amb una nova edició del Fòrum d’Ocupació, que aquest any es presenta amb el títol Job Talent i que organitzen conjuntament el departament de Promoció Econòmica i la UPV-Campus d’Alcoi. Aquesta iniciativa, que es desenvoluparà el 5 de maig al campus de la universitat politècnica és una trobada entre Empreses i Estudiants en una fira de sortides professionals per a les titulacions de la Universitat Politècnica de València.