Home Alcoi Alcoi convoca la segona edició de l’Escola d’Empoderament Feminista Mariola després de...

Alcoi convoca la segona edició de l’Escola d’Empoderament Feminista Mariola després de l’èxit del 2020

517
0
SHARE

L’Escola d’Empoderament Mariola, impulsada per la Regidoria d’Igualtat per a donar eines a les dones, per a millorar l’autoestima i l’empoderament femení ha organitzat una completa programació per als pròxims mesos d’aquest 2021 amb quatre tallers: un d’autoedició tèxtil feminista, un altre d’escalada, de sexualitat i de dona, i de poder i rialla. A més, l’escola d’skate per a xiquetes, que va ser un èxit la passada edició, s’ampliarà amb classes per adolescents i adultes.

El primer taller que es durà a terme és el d’autoedició tèxtil feminista, els dies 8 i 10 de juny en horari de 17 a 20 hores en el Centre Cervantes Jove (CCJ). Serà impartit per Isabel Ruiz i aprofitarà per a crear dissenys feministes i fer estampacions en diferents peces de roba.

Seguidament els dies 12 i 19 de juny, en horari de 9.30 a 12.30 hores, es desenvoluparà el Taller d’Escalada. Serà impartit per Sara Richart, que és escaladora de roca, Campiona de la Comunitat Valenciana i té el nivell 2 de tècnica esportiva d’escalada.

L’Escola d’Skate que va resultar un èxit el passat any es durà a terme en tres parts: la primera per a xiquetes de 6 a 12 anys es farà els dies 5 i 7 de juliol en horari; la segona serà per a adolescents 13 a 18 anys, els dies 6 i 8 de juliol; i la tercera per a dones adultes els dies 12 i 14 de juliol. Els tres tallers es realitzaran en horari de 10 a 12 hores a l’skatepark de Batoi.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades, es poden inscriure en aquest enllaç:
https://www.alcoi.org/ca/areas/bienestar_social/b_concejalia_mujer/cursos_talleres.html. Poden demanar més informació en el telèfon 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org. Més endavant s’informarà sobre els tallers de sexualitat i de dona, poder i rialla.

La Regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, ha destacat que “des de la Regidoria d’Igualtat hem preparat aquesta segona edició de l’escola d’empoderament Mariola. Tenim una interessant proposta per a totes les dones, des de les xiquetes a les adultes, passant per les adolescents. Aquests tallers aprofitaran a més per a crear comunitat i sororitat”.