Home Alcoi Alcoi destaca la labor de la seua Oficina de Turisme obtenint la...

Alcoi destaca la labor de la seua Oficina de Turisme obtenint la màxima nota en el Sistema de gestió de qualitat “Q”

163
0
SHARE
Porta Principal de l'Oficina de Turisme d'Alcoi.

L’oficina de turisme ‘Tourist Info Alcoi’ renova amb la màxima nota l’auditoria de seguiment del Sistema de gestió de qualitat “Q”, demostrant el compromís amb la Qualitat Turística. Des de 2011 Alcoi es manté constant adquirint notes altes sense inconvenients, tenint un 9,82 de mitja en els últims 12 anys.

Tourist Info Alcoi depén de l’Ajuntament d’Alcoi a través de Turisme Comunitat Valenciana i està adscrita des de l’any 2000 a la Xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Generalitat Valenciana. La seua activitat principal és informar, presencialment i en línia, sobre els recursos i oferta turística d’Alcoi, la província d’Alacant i del conjunt de la Comunitat Valenciana.

L’ajuntament de la ciutat destaca l’excel·lent servei de l’oficina, amb “una exemplar gestió de creació i millora de productes turístics de destí, així com la seua promoció”, que queda demostrada amb els premis ‘Xarxa Tourist Info a la innovació’ i ‘Premi al Millor destí SICTED’.

A més, la Regidoria de Turisme també destaca la inclusió d’Alcoi en la RANN, la gestió de la Setmana i Fira Modernista, estudis d’accessibilitat via web, l’ajuda de difusió d’activitats d’empreses locals, l’alineació de l’estratègia amb el DTI i el compliment dels ODS, a banda de la transparència de les seues gestions amb la població.