Home Alcoi Alcoi disposa d’un nou material promocional en japonès

Alcoi disposa d’un nou material promocional en japonès

1120
0
SHARE

El municipi d’Alcoi compta amb un patrimoni històric i natural molt atractiu per al mercat turístic del país del sol naixent. Aquesta atracció per la ciutat per part dels visitants s’ha pogut constatar arran de les diferents visites de prospecció organitzades a la nostra ciutat per a agències i tour operadors japonesos en diferents ocasions. Per aquest motiu, s’ha realitzat un fullet específic general de la ciutat en l’idioma propi dels visitants que servirà d’eina en els diferents certàmens i que estarà disponible en l’oficina de turisme d’Espanya a Tòquio.

A més, Alcoi forma part de la ASOCIACION HISPANO JAPONESA DE TURISMO (AHJT), l’objectiu principal del qual és fomentar el turisme i els negocis entre Espanya i el Japó, ajudant tant a potenciar el flux del turisme japonès amb destinació Espanya com a intensificar les relacions culturals i comercials entre tots dos països.

L’Associació està formada per empreses i organismes del sector turístic, tant espanyoles com japoneses, proveïdores de serveis al turista japonès i per les principals agències japoneses, que mouen més del 85% del trànsit turístic entre tots dos països, així com per organismes autonòmics, municipals, hotels, restaurants, empreses de transport, comerços … Amb la col·laboració i suport de l’Ambaixada del Japó a Madrid, el Consolat a Barcelona i l’Oficina Espanyola de Turisme a Tòquio.

Entre les activitats que es realitzen destaquen les iniciatives de suport al turisme japonés i l’organització de “Fam-trips i workshops” en destinacions espanyoles. També es realitzen comunicacions sobre l’oferta de la destinació al mercat japonés i a través d’ella Alcoi té presència en la Fira JATA de Tòquio, en la qual també estarà present el nou fullet de la nostra ciutat.

La regidor de turisme, Lorena Zamorano, destaca també la bona notícia que suposa la creació de Hana, Hashi Alcoi Nipon Associació: “Continuem treballant per a atraure visitants japonesos i comptar amb tots els recursos necessaris perquè la seua visita siga un èxit. Sens dubte, la creació d’una associació japonesa a Alcoi és una gran notícia perquè ens servirà de nexe d’unió per a continuar ampliant serveis i oferta per a aquest important mercat turístic d’una banda, i de l’altra, per a que els alcoians descobrisquen aquest fascinant país”.