Home Alcoi Alcoi encarrega la Gala dels Premis Nou d’Octubre a carrec de l’escriptora...

Alcoi encarrega la Gala dels Premis Nou d’Octubre a carrec de l’escriptora Natàlia Gisbert i la comunicadora Neus Úbeda

173
0
SHARE
Natàlia Gisbert i Neus Úbeda.
Natàlia Gisbert i Neus Úbeda.

El Teatre Calderónd’Alcoi acollirà el proper cap de setmana la gala dels premis Nou d’Octubre. L’acte serà presidit per Neus Úbeda, professional lligada a la radio, i Natàlia Gisbert, guanyadora d’un premi com a escriptora, serà l’encarregada d’escriure i llegir el manifest institucional del 9 d’octubre de 2022. L’acte tindrà lloc a partir de les 12.00 hores en el Teatre Calderón i comptarà amb un concert interpretat per la Unió Musical.

Natalia Gisbert, llicenciada en Psicologia i graduada en Medicina, va guanyar amb la seua obra ‘Vi i veritat’ la primera edició del Premi Ciutat d’Alcoi de novel·la Isabel-Clara Simó, guardó al qual segueix vinculada, formant part del seu jurat. Per la seua part, Neus Úbeda es llicenciada en comunicació audiovisual al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV). La seua trajectòria professional està lligada a la ràdio, la qual compagina amb el seu propi podcast “Cuestionando que es gerundio”.

Raül Llopis, Regidor de Cultura, assenyala que “Alcoi demostra una vegada més ser una ciutat amb un extens planter d’artistes, intel·lectuals i professionals com Natàlia Gisbert i Neus Úbeda, que confereixen prestigi i solvència a aquest acte, amb el qual volem homenatjar aquella persones i entitats destacades en la defensa de la nostra llengua i les nostres arrels”.