Home Alcoi El PAS Alcoi viatja a Coutras (França) per a lluitar per la...

El PAS Alcoi viatja a Coutras (França) per a lluitar per la primera plaça en Champions de la seua història

260
0
SHARE
Un dels vehicles del PAS Alcoi durant el viatge a terres franceses per a disputar la fase prèvia de la Champions League.

Des del seu retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins nacional, el Patí Alcodiam Salesià d’Alcoi està obtenint alguns dels seus millors resultats. Amb un planter que conjuga joventut amb experiència, així com talent local mesclat amb fixatges forans, els alcodiamistes van camí de fer història. I és que, per primera vegada des que existeix el club, lluitaran per una plaça en la Champions League, la principal competició continental.

Al llarg d’aquest dijous 28 de setembre, els integrants del planter que dirigeix Lorenzo Pastor viatgen a terres franceses per a afrontar un desafiament que suposa una de les principals fites en la història del club. L’ens blaugrana ja compta a les seues vitrines amb competicions continentals, però cap d’elles al nivell d’una Champions League. Però abans de somiar amb el trofeu, haurà de classificar-se per a ell.

Partits en directe

Ho farà aquest proper cap de setmana en 3 enfrontament decisius que es disputen divendres, dissabte i diumenge a la ciutat francesa de Coutras. ClubForte dei Marmi (Itàlia), Braga (Portugal) i l’amfitrió Coutras seran els rivals d’aquesta fase prèvia de la màxima competició continental. Els partits es podran veure en directe a través d’aquest enllaç.