Home Alcoi Alcoi entrega els ‘Premis IB’ als millors estudiants de batxillerat de la...

Alcoi entrega els ‘Premis IB’ als millors estudiants de batxillerat de la comarca

0
SHARE
Gala dels Premis IB a l'exelència acadèmica
Gala dels Premis IB a l'exelència acadèmica

Aquest dijous 30 de juny va tindre lloc la I Edició dels Premis IB a l’Excel·lència Acadèmica en l’IVAM CADA d’Alcoi on es van lliurar premis a 21 estudiants de Batxillerat d’Alcoi, Cocentaina i Muro guardonats pel seu esforç i la seua constància.

Aquests premis reconeixen públicament l’excel·lència, l’esforç i l’esperit de superació entre els estudiants de batxillerat. Celebren els assoliments acadèmics i motiven als estudiants a continuar esforçant-se i creixent durant els pròxims anys.

El lliurament de premis va comptar amb la participació dels alcaldes d’Alcoi i Cocentaina, Toni Francés i Mireia Estepa, i el regidor de Muro, Juan Manuel Sanchis. La periodista Marina C. Aresté i Iñaki Berenguer van fer de mestres de cerimònies, els quals, plens d’orgull i emoció, acompanyaven als premiats les seues famílies, professors i directors dels centres educatius.

“Buscar l’excel·lència és una actitud. No n’hi ha prou amb tindre talent i ser intel·ligent” assegura Iñaki. A més, els premiats donaran la meitat del seu premi a una associació sense ànim de lucre de la seua elecció, brindant un exemple de solidaritat sobre la importància de retornar a la societat amb temps, coneixement i aportacions.