Home Alcoi Alcoi es prepara per a la màgica Cavalcada dels Reis Mags, en...

Alcoi es prepara per a la màgica Cavalcada dels Reis Mags, en directe per a tota la Comunitat

2575
0
SHARE

Alcoi, coneguda com la Ciutat del Nadal, afronta la recta final d’aquestes festes amb la celebració de la Cavalcada dels Reis Mags, que arriba enguany a la seua edició número 134. La senyal de tvA arribarà a totes les cadenes del grup ESAP per a fer arribar aquest espectacle per a tota la família a totes les llars valencianes, en directe per TDT i xarxes socials i amb una retransmissió a 6 càmeres i en alta definició.

Des de fa ja vora dos setmanes que Alcoi, també coneguda com la Ciutat del Nadal, està immersa en la seua segon festa gran, a més dels Moros i Cristians. Una festa que té molt a veure amb la il·lusió, i en això tenen molt a veure els més menuts. L’arribada dels Ris Mags de l’Orient sempre és un moment especial per a una ciutat que es bolca en preparatius per a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar el proper 5 de gener.

La d’Alcoi està reconeguda com a la Cavalcada més antiga de quantes es celebren arreu del món, arribant en 2019 a la seua edició número 134. Un espectacle per a tota la família que cada any gaudeixen milers de persones als carrers de la capital de l’Alcoià. Per als que no puguen xafar els carrers alcoians durant el 5 de gener, tvA, l’única televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, oferirà l’acte en directe per a tota la xarxa de televisions ESAP, que avarca la pràctica totalitat del territori valencià. Serà a partir de les 18.30 de la vesprada des del centre neuràlgic de la Cavalcada, la Plaça d’Espanya d’Alcoi, on tvA desplegarà un gran equip tècnic i humà per a la retransmissió.

Sis càmeres distribuïdes pels principals punts del recorregut de la Cavalcada cobriran cada detall d’un acte que conclou amb l’espectacular adoració dels Reis al Portal. Es tracta del major espectacle de la Trilogia Nadalenca alcoiana, que ve precedida per les Pastoretes i el Ban Reial, i que posa la guinda a les festes nadalenques a una ciutat que es bolca en preparar-les. Un equip professional de comentaristes i especialistes en el Nadal Alcoià serà l’encarregat de narrar tot el que ocórrega en una retransmissió que durarà 3 hores i oferirà cada detall en alta definició, tant per TDT com per Facebook i Youtube per a tot el món.

Es tracta de la cinquena vegada que tvA afronta aquest repte, que ha comptat amb una audiència creixent a cada nova retransmissió. La novetat d’enguany estreba en que una càmera també oferirà l’eixida dels Reis Mags des del Partidor d’Alcoi, un dels moments àlgids de la Cavalcada. Tot amb un contingut personalitzat i de proximitat per a traslladar aquest espectacle a totes les llars valencianes.