Home Alcoi Alcoi es promociona com a destinació turística en la Fira Modernista de...

Alcoi es promociona com a destinació turística en la Fira Modernista de Terrasa

575
0
SHARE
Fira Terrassa 2022

Alcoi ha estat present aquest cap de setmana en la XIX edició de la Fira Modernista de Terrassa, considerada com la gran fira modernista de Catalunya. Enguany el certàmen està dedicat a la universitat, coincidint amb el 120 aniversari de la col·locació de la primera pedra del Palau d’Indústries.

Alcoi ha acudit a aquesta cita per quarta vegada per a promocionar els nostres atractius turístics, en un espai dedicat a les ciutats incloses en la Ruta europea del Modernisme.

Fira Terrassa 2022

L’‘estand’ d’Alcoi va rebre molta afluència durant tot el cap de setmana, especialment amb visitants catalans, sobretot de Terrasa i Barcelona. Les propostes que més interés van despertar van ser la ruta industrial i modernista, la ruta Ovidi Montllor, els Moros i Cristians i Alcoi Ciutat de Nadal

Cal destacar que el mercat català és un dels prioritaris per a Alcoi quant a l’emissió de turistes, situant-se per darrere de la Comunitat Valenciana que és el mercat emissor nacional principal. En aquest sentit, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi té també planificada la seua assistència a les fires de Barcelona, Carcaixent i Novelda.