Home Cultura Muro vibra al compàs de les marxes durant una espectacular Entrada Cristiana

Muro vibra al compàs de les marxes durant una espectacular Entrada Cristiana

952
0
SHARE

El segon dia gran de les Festes de Moros i Cristians de Muro s’ha saldat aquest diumenge 8 de maig amb una espectacular Entrada Cristiana. Després de que dissabte foren les tropes de la mitja lluna les que conqueriren el nou recorregut de les Entrades, ha arribat el torn per a les filaes de la creu. Encapçalades pels Arquers, les tropes cristianes han dut a terme una desfilada en la que han destacat els dissenys especials i les interpretacions de les nombroses bandes de música que han participat.

Rafa Vilaplana, Capità Cristià 2022 pels Arquers ha obert l’Entrada precedit per una de les novetats d’enguany: la participació de l’Angelet, Claudia Gandia, envoltada per les banderes de les 12 filaes que participen en els festejos. A tots dos els han seguit les filaes Contrabandistes, Pirates, Maseros i Templaris, per a acabar amb la Filà Mare de Déu, que ostenta la bandera cristiana en la figura d’Òscar Carreño.

Després de quasi 3 jornades frenètiques de festa, els Moros i Cristians de Muro posen hui el seu punt i final amb els actes d’arcabusseria. tvA ha recopilat les Entrades després d’haver dut a terme la retransmissió de totes dos en rigorós directe.