Home Alcoi Alcoi explica amb dos sessions telemàtiques el seu projecte d’Agenda 2030 abans...

Alcoi explica amb dos sessions telemàtiques el seu projecte d’Agenda 2030 abans d’obrir-la a la participació

110
0
SHARE
Panoràmica de la ciutat d'Alcoi.

Tindran lloc aquest proper dilluns, 16 de maig, a la vesprada; i el dimecres, 18 de maig, al matí, en tots dos casos a través d’internet. Aquestes ‘webinars’ precediran a la posada en marxa del procés participatiu per a definir les accions a implementar dins dels 10 eixos d’aquest document estratègic que busca el desenvolupament sostenible de la ciutat.

L’Ajuntament d’Alcoi organitzarà la setmana vinent diverses sessions informatives obertes a la ciutadania de manera telemàtica per a explicar el context de l’Agenda Urbana de la ciutat, el seu procés d’implementació i els seus continguts generals. En aquesta sessió es facilitarà informació prèvia a la posada en marxa del procés de participació previst, que inclou una part de sensibilització sobre els 10 eixos estratègics del document.

Alcoi, ciutat pilot

Alcoi ha sigut triada una de les ciutats pilot a Espanya per a l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030. Es tracta d’una adaptació a l’àmbit local de l’Agenda Urbana Espanyola, que al mateix temps segueix els criteris establits per l’Agenda 2030 amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament sostenible en l’àmbit urbà des de tres perspectives: la social, l’econòmica i la mediambiental.

Aquestes sessions informatives telemàtiques es desenvoluparan en horari de matí i vesprada, amb el mateix contingut, amb la finalitat de facilitar l’assistència. El dilluns 16, la sessió tindrà lloc a les 18 hores i es podrà accedir a través de l’enllaç: https://us06web.zoom.us/j/89579143587. El dimecres 18, la sessió tindrà horari de demà (a les 12.00 hores) i l’enllaç per a accedir és: https://us06web.zoom.us/j/85125091726.