Home Alcoi Alcoi llança de nou ajudes per a consolidar nous negocis a la...

Alcoi llança de nou ajudes per a consolidar nous negocis a la ciutat

1647
0
SHARE

Des de fa ja sis anys, l’Ajuntament d’Alcoi ve llançant de manera anual una sèrie d’ajudes orientades a ajudar als negocis de la ciutat a crèixer i conslidar-se. Són ajudes pensades per a contribuir a millorar l’estat del teixit productiu alcoià en diferents vessants, i independentment de si l’empresa en qüestió és de nova creació o ja porta temps funcionant.

Les ajudes estan englobades dins del Pla Inmpuls, que es divideix en tres línies d’ajuda. La primera d’elles, identificada com ’emprèn’, està dotada amb 25.000 euros, destinats a ajudar als nous empresaris a començar el seu periple. La segon de les línies és ‘micro’, destinada a empreses creades ja l’any passat i a les que es pretèn consolidar en l’espectre productiu alcoià amb 10.000 d’ajudes. La tercera línia és ‘arrendAlcoi’, dotada amb ajudes de 300 euros com a màxim durant 5 mesos per a contribuir a que les empreses puguen crèixer canviant de seu o local.

El total de les ajudes suma 43.500 euros, quantitat sensiblement inferior a la destinada en 2017. Segons l’Ajuntament, aquesta xifra respòn a la demanda real que els emprenedors alcoians -molts d’ells lligats a les noves tecnologies- van fer efectiva durant el passat exercici. Els interessats tenen de termini entre el 3 de setembre i el 2 d’octubre per a concórrer a les ajudes.