Home Alcoi Oberta la compra presencial els darrers 30.000€ en bons de consum per...

Oberta la compra presencial els darrers 30.000€ en bons de consum per a 167 comerços locals alcoians

299
0
SHARE
Cartell de la campanya de bons per a fomentar les compres en el comerç d'Alcoi.

Alcoi obri a la compra presencial els darrers 30.000€ en bons de consum per al comerç localL’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme durant el mes de setembre, la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’, amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

En aquesta campanya els consumidors interessats poden adquirir des de del 9 de setembre bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona. Aquests seran finançats en un 50% per l’Ajuntament sobre la base de la subvenció rebuda de 277.040 euros, la qual cosa suposarà una injecció en l’economia local de 554.080 euros.

És a dir, un consumidor podrà adquirir diversos bons sempre que el total no supere els 140 euros. Per exemple, si adquireix un bo de 20 euros i un altre de 100 euros pagarà per ells la meitat, és a dir, 60 euros. Cada bo podrà ser utilitzat en una única compra en els comerços adherits, un total de 167 i podran comprar-los persones residents tant a Alcoi com a altres municipis. Fins ara s’han adquirit bons per un valor de 253.000 euros, és a dir, encara hi ha vora 30.000 euros disponibles en bons.

Fins el moment la venda es fa a través del portal web Bons Consum, Reactivem Alcoi (alcoibonoconsum.es). Ara a més, l’Ajuntament habilita també la venda presencial: serà els dies 16 i 23 de setembre en horari de 10 a 14 hores en l’oficina de Comerç del carrer Sant Francesc 38. Les persones interessades deuran personar-se amb targeta bancaria per tal de fer el pagament. No es pot pagar en metàl·lic

El comerç es bolca amb la iniciativa

La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç o els mercats municipals.

La Regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha volgut “animar a la ciutadania a adquirir aquests bons que poden ajudar a fer les seues compres en aquestes dates després de les vacances i de tornada a l’escola. També vull ressaltar que s’han adherit un total de 180 comerços i empreses de diferents serveis i per acabar, com no, agrair a les entitats comercials de la ciutat que sempre col·laboren aportant idees i solucions, i consensuant les iniciatives plantejades”.