Home Alcoi Alcoi ret homenatge a Camilo Sesto

Alcoi ret homenatge a Camilo Sesto

333
0
SHARE
Acte Homenatge Camilo Sesto

El Teatre Calderón d’Alcoi ha acollit la presentació del llibre “Camilo Sesto. Ni ángel ni demonio”, de Ramon Climent, editat per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. Gran nombre d’alcoians i admiradors del cantant i compositor desaparegut han acudit a la gala que ha ofert, a més, emotives actuacions musicals en homenatge a l’artista.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, han assistit a aquest entranyable acte, amb l’alcalde de la localitat, Toni Francés. Mazón ha destacat la categoria de Camilo Sesto com un dels vocalistes més representatius d’Espanya a tot el món i, en aquest sentit, ha posat en valor “el seu paper com a ambaixador del seu estimat Alcoi i del conjunt de la província”.

A la vetllada també hi han participat la directora cultural del Gil-Albert, Pilar Tébar, i el responsable del Departament de Publicacions i Recerca, Toni Cabot, que han recordat que la publicació es podrà adquirir a partir hui mateix a l’institut alacantí i a les principals llibreries d’Alcoi i Alacant.

L’esdeveniment ha comptat amb un concert a càrrec del grup Los Dayson, amb què Camilo Blanes va començar a fer els primers passos musicals, i amb l’actuació del saxofonista Moisés Olcina.