Home Alcoi Alcoi obri la temporada de piscines entre el 16 de juny i...

Alcoi obri la temporada de piscines entre el 16 de juny i el 10 de setembre amb abonaments ja a la venda

0
SHARE
La piscina municipal José Trenzano d'Alcoi, que ha rebut més usuaris que la resta durant l'estiu de 2023.

S’apropa l’estiu i amb ell les altes temperatures. Però moltes persones no tenen la possibilitat de gaudir de piscina particular o de desplaçar-se a la platja per a refrescar-se. Per això existeixen a pràcticament totes les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla piscines de titularitat municipal orientades a facilitar aquesta possibilitat als ciutadans durant l’època més calorosa de l’any.

En el cas de la ciutat d’Alcoi, la temporada de piscines s’enceta aquest proper 16 de juny a les 3 instal·lacions municipals: José Trenzano, Caramanchel i Batoi. Totes elles estaran obertes entre aquestes dos dates entre les 10 del matí i les 20h de la vesprada. A tenor de les dades dels darrers anys, s’estima que aquestes infraestructures poden superar holgadament els 40.000 usuaris durant tota la temporada a la ciutat dels ponts.

Abonaments ja a la venda

El que sí està ja disponible son els abonaments per a accedir a les tres piscines municipals alcoianes des d’aquest dijous 1 de juny. Qualsevol veí de la localitat pot adquirir-los a preus assequibles dissenyats per a permetre a qualsevol persona gaudir d’aquest servei. Es poden adquirir al Centre d’Esports en horari de 8 a 14h, encara que el mes de juny també estarà obert de vesprada, entre les 17 i les 20h.