Home Alcoi Alcoi ofereix un curs gratuït per a millorar d’educació de les mascotes...

Alcoi ofereix un curs gratuït per a millorar d’educació de les mascotes de la ciutat

783
0
SHARE

Fins a 30 persones podran veure millorades les seues aptituds a l’hora d’educar a les seues mascotes a la ciutat d’Alcoi. Serà gràcies a un curs d’educació canina urbana, adreçada específicament per a millorar el comportament dels gossos en l’entorn urbà. Es celebrarà tots els diumenges a partir de la darrera setmana de setembre i durant un mes i tindrà dos vessants: la teòrica i la pràctica.

L’Àgora alcoiana albergarà la formació teòrica i els camps de futbol de Francisco Laporta la pràctica, que inclou el punt i final del curs amb una avaluació d’allò aprés durant el curs. La idea és que els propietaris de gossos de la ciutat puguen fer més amable el fet de gaudir de la seua mascota, en línia amb ciutats europees que estan formant a les persones que tenen gossos. Aquesta formació també té una vessant educativa cara a les persones que no tenen mascotes, per a millorar la tolerància amb els animals.

Els requisits per a entrar a la formació tenen molt a veure amb els condicionants de cada gos que participe. És necessari que la mascota tinga la seua documentació en regla, mesures de seguretat per races perilloses. Les inscripcions estan obertes al Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alcoi per a una iniciativa que ja s’aplica a algunes de les ciutats socialment més avançades del Vell Continent.