Home Alcoi Alcoi organitza una consulta per a impulsar la compra pública d’innovació centrada...

Alcoi organitza una consulta per a impulsar la compra pública d’innovació centrada en els edificis intel·ligents

204
0
SHARE
Cartell informatiu sobre la jornada de Compra Pública Innovadora organitzada per Alcoi.

Aquest divendres 11 de novembre es celebra una jornada de presentació de la Consulta Preliminar al Mercat dins del programa ‘Impuls de la Compra Pública Innovadora’ (CPI), dotat d’una ajuda de 192.000€ concedida per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

Alcoi celebrarà aquest divendres, 11 de novembre, la Jornada de presentació de la Consulta Preliminar al Mercat (CPM) per a conéixer el grau de desenvolupament de la tecnologia en l’àmbit d’edificis intel·ligents en el context de la crisi climàtica. L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores en l’espai Àgora Oberta, a la plaça de Ramón y Cajal.

L’objectiu d’aquesta CPM és obtindre informació dels operadors de mercat per a conéixer el grau de desenvolupament de la tecnologia en l’àmbit edificis intel·ligents i poder així definir adequadament una potencial licitació de compra pública i informar adequadament els operadors econòmics dels plans de l’òrgan de contractació. Durant la jornada s’explicarà l’abast del repte, els seus objectius, així com les necessitats d’innovació detectades a més d’exposar com poder participar en aquesta consulta

Fomentar la col·laboració públic-privada

Aquesta CPM s’emmarca dins del programa ‘Impuls de la Compra Pública Innovadora‘ (CPI) dotat d’una ajuda de 192.000€, concedida per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) per a desenvolupar un projecte amb el qual Alcoi es convertisca en agent tractor per a detectar noves necessitats i impulsar la innovació des de la col·laboració públic-privada.

Així mateix, dins d’aquest projecte es crearà el marc legal i institucional per a donar legitimitat i formar a un espai de col·laboració públic-privada que afavorisca l’experimentació d’idees, productes, serveis o eines innovadores per a l’administració local.

L’esdeveniment serà híbrid, tant presencial com per via telemàtica, per la qual cosa serà necessari notificar prèviament l’assistència, escrivint a través del següent enllaç: https://acortar.link/0jviKW.

Tota la documentació associada a la CPM estarà pròximament disponible a través del Perfil del Contractant i es pot ja consultar en la pàgina web https://smartcity.alcoi.org/es/innovacio.html#cpi.