Home Destacats La formació municipalista Som Ibi aprova concórrer a les eleccions municipals del...

La formació municipalista Som Ibi aprova concórrer a les eleccions municipals del 2023 en coalició amb Compromís

371
0
SHARE
Imatge d'una de les reunions entre Som Ibi i representants de Compromís.

Som Ibi aprova negociar amb la direcció nacional de Compromís un acord de col·laboració per a les pròximes eleccions municipals de 2023. El principal objectiu marcat per Som Ibi és aglutinar el vot de l’esquerra mantenint el caràcter municipalista. Després de mesos negociant amb la directiva nacional i comarcal de la formació Compromís, s’ha arribat a un acord que serà ratificat en els pròxims dies.

Una vegada ratificat, Som Ibi continuarà sent un partit municipal que actuarà amb llibertat, estant subjecte exclusivament als i les iberudes, però suposarà treballar al costat de personalitats clau per a la millora del municipi. En el 2019 Ibi va patir la major disgregació de vot de la seua història, sent Som Ibi el partit al qual més vots li va costar obtindre representació.

Objectiu: la mobilització de l’electorat

D’altra banda, durant aquesta legislatura “Som Ibi ha col·laborat amb iniciatives d’altres formacions polítiques afins, col·lectius i organitzacions per a millorar la vida de tots i totes les iberudes”, afirma el comunicat de premsa de la formació. “Volem transmetre que Som Ibi continua construint un projecte on la transparència i la participació són fonamentals i aquest acord té lafinalitat de crear un efecte positiu de mobilització, que il·lusione als i les iberudes que no creuen que un altre tipus de polítiques són possibles en el nostre municipi”, conclou el text.