Home Alcoià El Congrés Go Global dona inici obrint les portes a la internacionalització...

El Congrés Go Global dona inici obrint les portes a la internacionalització de les pimes valencianes

264
0
SHARE

La internacionalització es una iniciativa que cada vegada més pimes estan duent a terme a la comunitat autònoma. Concretamemt, a les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castall es un procés clau que tetermina l’economia, que continua en constant creixement. Aquesta tendència dona peu a iniciatives com la del congrés Go Global, que va inaugurar ahir a Fira València la seua setena edició.

L’objectiu es ajudar a impulsar la internacionalització de les pimes de tota la Comunitat Valenciana. Aquest esdeveniment organitzat per la conselleria de Sectors Productius i Treball, mitjançant Ivace Internacional, les Cambres de Comerç i ICEX Espanya, està acollint durant els dies 8 i 9 de novembre entrevistes d’empreses valencianes amb els responsables de la Xarxa IVACE Exterior i més d’una trentena d’empreses importadores de talla internacional.

A la inauguració s’ha s’ha destacat que congresos com aquest han suposant que les exportacions de la Comunitat Valenciana d’aquest any hajen crescut un 26,5%, un punt i mig sobre de la mitjana española, que creix un 25% respecte a l’any anterior. També s’ha destacat que l’automoció i les manufactures, són les empreses que lideren les exportacions valencianes.

Durant el congrés també s’estan duent a terme conferències plenàries de la mà d’experts en la internalització i digitalització a 21 països forans perteneixents a la xarxa exterior de l’IVACE. A més, s’estan celebrant a les sales València i Castelló del recinte firal dues sessions amb la mateixa temática.