Home Alcoi Alcoi organitza una jornada sobre tecnologia ‘blockchain’ per a empreses, professionals i...

Alcoi organitza una jornada sobre tecnologia ‘blockchain’ per a empreses, professionals i estudiants

457
0
SHARE
Cartell promocional de la 1a Jornada Blockchain Alcoi.
Cartell promocional de la 1a Jornada Blockchain Alcoi.

El pròxim 15 de setembre tindrà lloc la 1a Jornada ‘Blockchain Alcoi’ a l’edifici Àgora organitzada en col·laboració del Districte Digital Comunitat Valenciana i el Campus d’Alcoi de la UPV. L’objectiu és donar a conéixer els usos reals i aplicacions actuals d’aquestes tecnologies, que permeten portar un registre segur i descentralitzat de les operacions digitals sense necessitat de la intermediació de tercers.

Durant la jornada d’un s’analitzaran problemàtiques i solucions reals per a traslladar totes les possibilitats que ofereix el blockchain als negocis. Un fòrum on professionals de referència, empreses digitals i líders de la indústria tecnològica comparteixen la seua visió sobre l’ús d’aquesta tecnologia. Al matí, estarà dirigida a directius d’empreses, que podran conéixer casos reals de blockchain aplicats en empreses. A la vesprada s’inclouran tallers pràctics de tecnologia blockchain i projectes que actualment s’estan desenvolupant per estudiants i professionals.

Durant el matí es podrà assistir a diverses conferències de com aplicar la Tecnologia Blockchain per a tramitacions amb l’administració pública, en la indústria legal, a càrrec de ISTEC i Asseco respectivament, i la relació amb les criptomònades per part de Bit2Me respectivament. Al migdia es realitzaran una xarrada sobre l’aplicació en la logística per part de GoCity, una taula redona sobre Smart Cities i Identitat Digital entre Zitycard i Grup Enercoop i dues ponències sobre el metavers i el sector mobiliari, de la mà de Cocobay i Realfund.

A la vesprada es reprendran les jornades amb un taller i casos pràctics orientats a professionals i estudiants. De 16.00 a 18.00 hores es posarà en marxa el taller Utilització d’una xarxa blockchain com a base de dades indeleble i CRABCreate, Retrieve, Append, Burn– impartit per Ramón Martínez de BAES. I entre les 18.00 i les 19.00 hores, conclourà l’esdeveniment amb el taller “Identitat Digital”, impartit per Carlos Pastor, de Inetum. La inscripció es pot realitzar a través de la web del Districte Digital.