Home Destacats La Pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’ Trofeu Vila de la Joguet 2022...

La Pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’ Trofeu Vila de la Joguet 2022 atorga els premis als guanyadors del Concurs de Ninco

273
0
SHARE
Guanyadors del concurs de Ninco al Saló de Plens de l'ajuntament d'Ibi.
Guanyadors del concurs de Ninco al Saló de Plens de l'ajuntament d'Ibi.

El Trofeu Vila del Juguet de la pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’ ha fet entrega dels premis als xiquets guanyadors del concurs realitzat per la Revista Ninco, el qual consistia en arreplegar la quantitat més gran possible de signatures de participants de les revoltes dins de la revista durant el desenvolupament del ral·li.

La competició de la Pujada a Les Revoltes d’Ibi 2022 es va celebrar el passat dissabte 3 de setembre i va ser el suport per al concurs de Ninco, que celebrava la seua segona edició amb la participació de més de 185 xiquets de tota la província d’Alacant.

Aquest concurs aconsegueix que moltíssims nens acompanyats per les seues famílies s’acosten a conéixer de prop l’esport de l’automobilisme, i presenciar de prop els vehicles, els equips, els pilots, fer-se fotos, i inculcar l’esport d’automobilisme de muntanya.

Els tres xiquets guanyadors van rebre els seus obsequis al Saló de plens de l’Ajuntament d’Ibi, amb la presència de l’Alcalde d’Ibi, Rafa Serralta, del Regidor d’Esports, José Palau, i de membres de l’Automòbil Club d’Alacant, Club organitzador de la prova esportiva.