Home Alcoi Alcoi posarà en marxa una campanya de Bons de Consum per reactivar...

Alcoi posarà en marxa una campanya de Bons de Consum per reactivar l’economia local i potenciar el consum de proximitat

0
SHARE
Presentació dels bons de consum 'Reactivem Alcoi'
Presentació dels bons de consum 'Reactivem Alcoi'

L’Ajuntament d’Alcoi posarà en marxa una nova edició de la campanya de Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ a partir del pròxim mes de setembre. Vanesa Moltó, Regidora de Comerç, ha volgut “animar als comerços a adherir-se a aquesta iniciativa per potenciar el consum de proximitat i la reactivació de l’economia local, repercutint al mateix temps en una millora per a la butxaca del consumidor”

Els consumidors interessats podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona. Aquests seran finançats en un 50% per l’ajuntament sobre la base de la subvenció rebuda de 277.040 euros, la qual cosa suposarà una injecció en l’economia local de 554.080 euros.

És a dir, podrà adquirir diversos bons sempre que el total no supere els 140 euros. Per exemple, si adquireix un bo de 20 euros i un altre de 100 euros pagarà per ells la meitat. Aquesta venda es produirà a través del portal web que disposarà l’ajuntament i d’un punt de venda presencial que s’anunciarà amb antelació. Cada bo podrà ser utilitzat en una única compra i podran comprar-los persones residents a Alcoi i a altres municipis.

La campanya comptarà amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant i la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cambra de Comerç o els mercats municipals. L’edil ha agraït a les entitats comercials de la ciutat “que sempre col·laboren aportant idees i solucions, i consensuant les iniciatives plantejades”.

Els comerços, empreses de serveis i restauració interessades poden adherir-se sense cap cost a aquesta iniciativa presentant a través de correu electrònic adjuntant el CIF de l’empresa, informació de contacte, nombre de compte bancari, l’alta IAE i una foto de la façana de l’establiment.