Home Alcoi Alcoi prepara la jornada formativa “rehabilitació en l’habitatge”

Alcoi prepara la jornada formativa “rehabilitació en l’habitatge”

196
0
SHARE

La regidora d’Habitatge, María Baca i el president de l’observatori municipal de l’habitatge d’Alcoi (OMHA), Cristian Santiago, han presentat la jornada formativa, ‘Rehabilitació en l’habitatge’, que tindrà lloc el dimarts 30 de novembre de 10 a 13 hores en l’IVAM CADA Alcoi.

A les 10h tindrà lloc l’obertura de la jornada a càrrec d’Héctor Illueca, vicepresident segon i conceller d’habitats i arquitectura bioclimática, d’Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi i per Cristian Santiago, coordinador OMHA.

A les 10:15h serà el momento per a Xarxa Xaloc. Mentre, a les 10:45h es parlarà de les ajudes a la rehabilitació. Una xarrada a càrrec del director general de qualitat, rehabilitació i eficiencia energética, Alberto Rubio on es tractaran temes com renhata, la implantació de l’informe d’avaluació d’edificis, la conservació i accessibilitat dels edificis o les noves línies d’ajudes de fons europeus. A les 11:30h serà el moment per a parlar de l’ordenança municipal d’inspecció técnica de l’edifici. Més tard, a les 12h es tractarà el tema de les llicències urbanístiques i declaracions responsables i a les 12:30 conclourà l’acte amb un diàleg obert.

Una jornada on participaran nombrosos experts en cada área. Està dirigida tant a professionals dels sectors com a la población en general amb assistència lliure i gratuïta fins completar l’aforament.