Home Alcoi Alcoi presenta el programa d’actes de la Festivitat de la Verge dels...

Alcoi presenta el programa d’actes de la Festivitat de la Verge dels Lliris

335
0
SHARE
Organitzadors de l'event.
Organitzadors de l'event.

Carolina Ortiz, Regidora de festes a l’Ajuntament d’Alcoi, va presentar ahir dijous els actes de la Festivitat de la Verge dels Lliris, patrona i alcaldessa perpètua d’Alcoi.

El divendres 2 de setembre a les 8:30 tindrà lloc la posada cartell de festes per part de Carlos Gran. Un cartell “molt alcoià i molt simbòlic” assegura Reme Perelló, Presidenta de la Archicofradía Virgen de los Lirios.

El diumenge 11 a les 11:30 en l’Àgora un concurs de dibuix infantil i juvenil “entranyable i bonic” al que es repartirà un regal per assistir. El dilluns 12 es presentarà la revista Lilia i es farà entrega dels premis del concurs de dibuix.

El dimarts 6 dimarts tindrà lloc el pregó, que serà realitzat per Maite Pinilla, expresidenta de la confraria, qui està molt il·lusionada de realitzar-lo. Després es realitza la crida, a càrrec de Javier Monllor, i el pregó al carrer del pare Jesús.

La Nora Santa, preparada per un grup Hakuna de la parròquia de Sant Roc tindrà lloc el divendres 9 de setembre a les 08:30 a l’església de Sant Mauro, just després de la sabatina que és a les 08:00

El reverendo Jesus Amando Fuentes Popa, el nostre retor, serà l’encarregat de fer el triduo, homenatge a la família, a les cambreres i associats. El divendres serà el dia de la infància i la joventut i el dissabte l’eucaristia i l’ofrena

D’aquí passaríem a la crida, que la farà Francisco Javier Muñoz Montalva, i després la romeria. Per últim, el dia 18 a les 06:00 del matí tindrà lloc la despertà i a les 6:45 la peregrina. A les 10:30 a la Font roja, la recepció de la verge i a les 12 la missa

José Luis LLopis, Capellà de les parròquies del Centre, convida als alcoians a agafar el llibre de festes i participar en tots els actes que conviden a fer-ho, ja que cada dia hi ha una cosa en la qual poder participar, sobretot al pregó i l’ofrena.