Home Alcoi Alcoi presenta el Trofeu de Futbol ‘Ciutat d’Alcoi’ 2022 per inaugurar la...

Alcoi presenta el Trofeu de Futbol ‘Ciutat d’Alcoi’ 2022 per inaugurar la temporada esportiva vinent

52
0
SHARE
Alberto Belda, Regidor d'Esport, i Toni Justicia, President del CD Alcoyano
Alberto Belda, Regidor d'Esport, i Toni Justicia, President del CD Alcoyano

Alcoi presenta un any més el Trofeu de Futbol ‘Ciutat d’Alcoi’, un dels més antics a la comunitat valenciana. Alberto Belda, Regidor d’Esports, assegura que “és una competició important per a la ciutat, ja que aporta un granet d’arena a l’economia de la ciutat, acollint tant equips com aficionats de futbol”.

L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 12 d’agost a les 20:00h al camp de futbol del alcoyano, El Collao. Com ve sent costum els darrers anys, aquest acte serveix per a donar inici a la temporada i s’aprofita per a la presentació de l’equip.

Toni justícia, President del CD Alcoyano, presenta la seua emoció davant la presentació completa del equip i assegura que “tot l’apartat tècnic han estat treballant en aquesta nova plantilla per a una categoria com es la 1a REFC, que és molt interessant”.

La venda en línia de seients per als partits es troba habilitada al preu normal de qualsevol partit. A més es comptarà amb 600 entrades a 10€ en les oficines del club. Els xiquets tindran l’entrada gratuïta i podran recollir-la a les oficines o en la taquilla el dia del partit.