Home Alcoi Alcoi presenta en Fitur el Pla de Sostenibilitat Turística i els seus...

Alcoi presenta en Fitur el Pla de Sostenibilitat Turística i els seus principals projectes com a Destinació Turística Intel·ligent

431
0
SHARE

Alcoi estarà present un any més en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra del 19 al 23 de gener en IFEMA Madrid. En concret, el dimecres 19 de gener a les 11.00 hores, la ciutat formarà part d’una taula redona organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant en la qual participaran diferents poblacions de la província que, com la nostra, formen part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI).

Així mateix, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi té previst mantindre reunions amb diferents agents i institucions i el dia 20 de gener a les 18.00 hores en la plaça central del pavelló 7 d’IFEMA, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, presentarà el Pla de Sostenibilitat Turística (PST), que començarà a desenvolupar-se aquest mateix any, amb una inversió inicial de tres milions d’euros procedents de fons europeus.

El sector turístic d’Alcoi estarà també representat per la presidenta de l’Associació Provincial de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, de la raó social Hotel Masia La Mota, d’Alcoi, qui desenvoluparà una presentació sobre oleoturisme el dijous dia 20 gener a les 10.30 hores. L’Associació Provincial de Turisme tindrà, així mateix, un estand per a fer promoció de l’oferta i els serveis que ofereixen en la zona

Aqueix mateix dia a les 16.30 hores en l’estand Costa Blanca, el guia local Quality Tours Mariola farà una presentació de les rutes que desenvolupa a la nostra ciutat: Rutes de misteri a Alcoi: darrere de la pista de Jack l’esbudellador, Ruta del modernisme a Alcoi i Excursió escolar “Alcoi ciutat del Nadal”.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, destaca que la participació d’Alcoi en aquest esdeveniment servirà especialment per a donar a conèixer tots els avanços que s’estan duent a terme en clau de Destinació Turística Intel·ligent. “Es tracta d’un àmbit en el qual la nostra ciutat està sent pionera i que suposa un atractiu diferencial respecte a altres destinacions. Estem molt implicats a implementar aquest model de turisme sostenible, integrador i intel·ligent, que és la línia que marca Europa i en la qual Alcoi s’ha avançat i està ja destacant”.